SrH: Spiller-release i Gruva - Del 1

Postet av Melhus IL - Fotball den 14. Jan 2009

(14.01.09) Foran seniorlagets trening tirsdag kveld ble det avholdt et spillermøte i klubbhuset i Gruva. Her fikk årets nyervervelser bli kjent med klubbens gamle spillere, og trenerteamet fikk presentere sitt opplegg for sesongen. Trønderbladet var tilstede for å dekke begivenheten og det var selvfølgelig MelhusWeben også.

 




Utvider støtteapparatet rundt trenerne




Nytt av året er at trenerduoen Jan Ketil Berg og Svend Didrichsen får med seg en egen spillerutvikler i teamet. Tidligere Flå-trener Gudbrand Gråbak har hele tiden vært førstevalget for stillingen og det var derfor en særdeles fornøyd sportslig leder, Eirik Sund, som endelig kunne presentere den nyansatte spillerutvikleren. Med sin trenererfaring fra Flå vil "Gubbe" også bidra opp i mot å lede enkelte treninger på egen hånd, men i først og fremst vil hans hovedmål være å hjelpe enkeltspilleren å utnytte sitt potensiale innenfor kollektivet. - Gråbak spilte selv flere sesonger for Melhus på 90-tallet, så vi er svært fornøyd med å ansette akkurat ham i denne stillingen. "Gubbe" kjenner Melhus og vi er sikre på at han vil være med å utvikle oss videre, sier Eirik Sund til MelhusWeben.




Flå's målmaskin klar for Melhus





Av årets nye ansikter i Melhustroppen vil nok den mest kjente i lokalmiljøet, og kanskje mest overraskende, være Morten Aftreth (25). Måljegeren fikk store deler av forrige sesong spolert etter at han brakk et fotben under fjorårets sesongoppkjøring, men dette hindret ham ikke i å gjøre smått fantastiske 14 mål på årets 10 siste seriekamper! Aftreth forteller MelhusWeben at det er med tungt hjerte han nå forlater Flå som rykket ned til 4. divisjon, men at han syntes opplegget han ble presentert hos Melhus var for spennende til å avslå.





Spissen har trent med Melhus siden november og uttaler at han allerede har funnet seg godt til rette i spillergruppa og at klubben har mange klassespillere på dette nivået som han gleder seg til å spille side om side med. Kampen om plassene i angrepet ser ut til å bli tett, men slik skal det være i de beste klubbene, sier Aftreth.

Hovedtrener Jan Ketil Berg var også fornøyd med å se den tidligere Flå-spissen i Melhusdrakt, men kunne ikke love ut noe som helst i forhold til hvem som starter på topp i seriepremieren mot Nidelv i april. Berg understreket at det kun er hard jobbing på trening som avgjør hvem som spiller, men han la også vekt på at han hadde stor tro på Aftreth som en viktig bidragsyter i den kommende sesongen.



På plass etter to års jakt



De siste to sesongene har Melhus vært interessert å knytte flankespilleren Kim Arntzens (22) navn til papiret. Spilleren med opprinnelse fra Frøya har trent med klubben flere ganger, men det er først nå at Melhus har klart å sikre seg spillere. Arntzen har også spilt 2. divisjonsfotball for Byåsen. - Kim representerer mye av det vi ser i hos flankespillere i vår måte å spille fotball på, sier assistenttrener Svend Didrichsen i en kommentar. Han utdyper: - Kim står for en enorm gjennombruddskraft, han er hurtig og har ballkontroll over snittet. Han er også en iskald avslutter som jeg tror kommer til å gjøre mange mål i årets 3. divisjon.







Flå-kapteinen følger måljegeren til Melhus



Andreas Stensrud (26) var kaptein for nylig nedrykkede Flå sist sesong. Han spiller midtstopper og beskrives som en duellsterk og oppofrende forsvarsspiller. Han gjorde det tidlig klart at hans ambisjoner ikke lå i fjerdedivisjon og etter samtaler med Melhusledelsen ble man raskt enige om en overgang til Gaudalens største klubb.

Stensrud er enig med måljeger Aftreth når det blir snakk om hva han synes om opplegget han er blitt presentert i Melhus; - Alt virker mye mer proft i Melhus enn hva jeg er vant med. Det er en svært kompent trenerteam på plass og personer i de nødvendige funksjonene rundt laget. Det skal bli godt å kunne fokusere på å prestere på fotballbanen fremfor å ikke vite hvorvidt fotballavdelinga overlever eller ikke, sier Stensrud.




Stortalent på plass mellom stengene




Said André Nordnes (20) kommer til Melhus fra Alta IF, hvor han sist sesong fikk med seg seks kamper i 1. divisjon! Målvakten viste allerede på tirsdagens trening at han med sin fysikk har stor rekkevidde i tillegg til at han er svært reaksjonssterk.

Sportslig leder Eirik Sund uttaler til MelhusWeben at han kun har hørt gode ting om Nordnes og han tror dette kan være en flott signering for Melhus.











Flere forsterkninger på vei

MelhusWeben har her presentert noen av de forsterkningene som er klare for å ikle seg Melhusdrakten kommende sesong, men vi vil samtidig oppfordre alle fotballinteresserte til å følge med i den kommende tiden. Allerede til fredag vil vi kunne presentere tre nye tilvekster til troppen, i tillegg til at vi kommer med en presentasjon av spillerne som sluttet seg til laget i løpet av sist høst.

 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.