SrH: Neste kamp

Postet av Melhus IL - Fotball den 24. Apr 2009

3.divisjon avd 19
: MELHUS - RBK 3
: Gruva gras
: Tirsdag 28.april kl. 18:00

I kveld er det klart for årets første hjemmekamp i 3. divisjon avdeling 19. Gressbanen i Gruva har vel knapt sett bedre ut etter at man har fjernet duken om våren enn den gjør akkurat i år, så det er med stor glede man kan ønske Rosenborg 3 velkommen til fotballkamp på ekte gress!

Melhus fikk en helt grei start på sesongen i første serierunde mot Nidelv. Uavgjort på bortebane i premieren står til godkjent, selv om man møtte et lag som var hakket svakere. Tidvis var det glimt av godt samspill i det nykomponerte Melhuslaget, men fremdeles må man ta en kamp av gangen og håpe på stigning i prestasjonene.

Gjestene fra Lerkendal vet man som vanlig svært lite om, annet enn at det mest sannsynlig er en ung tropp som ankommer Gruva i kveld. Hovedsaklig vil nok laget bestå av juniorer fra store deler av landsdelen som ennå ikke har tatt steget opp i 2.divisjontroppen. Fra tidligere sesonger vet man at juniorene til Rosenborg ofte kjennetegnes ved stor hurtighet og bredt kantspill, samt tunge og trege stoppere. I tillegg har vel ikke duellkraft vært den fremste egenskapen til disse lagene, men det er vanskelig å skulle spå noe på forhånd for dette laget.

RBK 3 har spilt allerede spilt to serieoppgjør mot NTNUI, hvor begge oppgjørene endte med seier til studentene. Dermed ligger RBK 3 foreløpig på tiendeplass på tabellen, mens Melhus med sin ene kamp ligger plassert på syvende.

Tidligere møter i 3.div:

18.09.2007  RBK3 - MIL  2-1
12.06.2007  MIL - RBK3  2-2
09.08.2005  RBK3 - MIL  4-0
10.05.2005  MIL - RBK3  0-2


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.