SrH: Seier mot Nardo2

Postet av Melhus IL - Fotball den 6. Mai 2012

(06.05.12) Det løsnet ikke før i 2. omgang, men det var aldri tvil hvor seierne hørte hjemme i kampen mot Nardo2
Melhus komer best igang, og styrer den første halvtimen av kampen. Det jobbes hardt over hele banen av Melhus-spillerne og Nardo må nøye seg med å slå langt fra forsvar når de har ballen. Melhus vinner endel frispark og cornere, men uten uttelling. Etter 17 minutter kommer første store målsjanse når et innlegg på tvers går gjennom feltet og styres rett utenfor mål. To minutter etter har Melhus corner, ballen finner Håvard Svegård som header på mål,  Nardo-keeper klarerer i stolpen og ut. Siste 15 minutter av omgangen slipper Melhus Nardo mere inn i kampen uten at noen av lagene produserer store sjanser.

Etter pause kommer Melhus ut med stort trykk, vinner ballen og viser muskler. Etter bare ett minutt får Andreas Solberg avslutte fra 18-20 meter, keeper gir retur og Marius Pedersen er på rett plass og setter ballen i mål!  1-0, og Melhus fortsetter med tempo og trykk og er tydelig laget som orker og vil mest fra start i andre omgang.

Keeper fortviler, når  Melhus scorer rett fra start i 2. omgang

Marius Pedersen scorer til 1-0

Etter 13 minutter av omgangen er igjen Marius frampå, felles av keeper i duell om ballen etter ett godt framspill. Dommeren peker på straffemerket, Samim Meskinyar setter straffen i mål til 2-0.

Nardo-keeper velger feil side og ser ballen gå inn

Melhus fortsetter å produsere sjanser, etter 65 minutter har både Eirik Kvam Hansen og Samim gode avslutninger som går like utenfor mål. Like etter gjør Melhus sitt første bytte, Joakim Grinde kommer inn for Håkon Lilleberg.

I det 72 minutt øker Melhus til 3-0: Håvard Svegård fullfører et langt løp og presser keeper til å gi til innkast, kaster langt og presist før Nardo får organisert seg, og Eirik Kvam Hansen kan heade i mål.

Eirik Kvam Hansen header til 3-0, ballen går i bue over Nardo-keeperen

Melhus jubler og Nardo er litt avkledd..

Bare to minutter etter øker Melhus i et flott angrep. Joakim Grinde kommer fri på høyre kant og serverer et neste ferdigscoret innlegg, Samim får sette ballen imål til 4-0 i det 75 minutt.

Samim scorer til 4-0

Melhus bytter kort tid etter inn Lasse Brevik på høyre-backen og Einar berg på topp, Håvard Svegård og Marius går ut.

Dommeren gir Nardo sjansen til et trøstemål når han tildeler straffespark til Nardo for en duell i feltet etter 78 minutter.

Rune Johnsen viser klasse i Melhus-målet, går til riktig side og redder mesterlig.

Melhus kjører videre for å øke ytterligere på slutten, istedet gir de Nardo trøstemålet på kontring i det 90. minutt.

Kampfakta: Melhus - Nardo2: 4-1

keeper: Rune Johnsen
forsvar: Håvard Svegård, Erik Ramlo, Andreas Lundereng Schjefte og Andreas Solberg
midtbane: Eirik Kvam Hansen, Harald Frengen og Håkon Lund
angrep: Samim Meskinyar, Marius Pedersen og Håkon Lilleberg